Ons concept

Wij van Roweb zijn van mening dat een kwaliteitswebsite betaalbaar moet kunnen zijn. Bij veel webdesignbureaus bent u soms al honderden tot duizenden euro’s lichter voordat er überhaupt ook maar iets online gecreëerd wordt. Ideeën worden uitgetekend en er wordt heel veel overlegd over de opbouw van de website. Uiteraard is dit een methode waar veel mooie websites uit ontstaan zijn, maar ook hele dure websites. Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende templates die als inspiratie of basis voor uw eigen website kunnen dienen. Hierdoor wordt er heel veel tijd bespaart en heeft u direct een idee van welke richting uw website heen gaat. Alles van deze templates is volledig aanpasbaar, om zo een website te creëren afgestemd op uw wensen. Kortom; betaalbaar en goed!

in de praktijk

De webdesigner

Eigen website laten maken in Deurne en omgeving

Ronny van Pinxteren

Ruim 6 jaar geleden ben ik als hobby begonnen met webdesign. Al snel merkte ik dat het me niet los kon laten en ik vaak zelfs in bed nog in mijn hoofd bezig was om “problemen” op te lossen. Voordat ik het wist, nam webdesign veel van mijn vrije tijd in beslag (in positieve zin). Door de jaren heen werd ik steeds vaardiger in het gebruik van WordPress en de bijbehorende plug-ins. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in het gebruik van Elementor en Woocommerce. Ook het toepassen van een stukje code om een website naar mijn hand te zetten werd door de jaren heen steeds gemakkelijker. Inmiddels heb ik mijn eigen webdesignbureau, waarmee ik een professionele website betaalbaarder en toegankelijker wil maken voor iedereen.

motivatie

Waarom kiezen voor Roweb?

Als u voor Roweb kiest, kiest u voor kwaliteit en betaalbaarheid. Bij ons staat transparantie voorop en we zullen u dan ook nooit onverwachte facturen sturen. Met onze pakketten bent u in de meeste gevallen gedekt voor het volledige onderhoud van uw website en het toevoegen en veranderen van inhoud. Mochten er door de hoeveelheid werk onverhoopt toch extra kosten ontstaan, zal dit te allen tijde eerst met u besproken worden, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Door het aanbieden van complete pakketten heeft u bij ons alles overzichtelijk op één plek. U kunt zich bezighouden met uw eigen werk en wij regelen uw website en alles wat daarbij hoort. Mocht u iets veranderd of toegevoegd willen hebben? Wij regelen het voor u!

Met onze pakketten zit u niet vast aan kosten die u misschien liever niet meer heeft. Na drie maanden zijn alle pakketten maandelijks opzegbaar. Tevens zijn alle pakketten maandelijks op te waarderen of te degraderen. Na het opwaarderen van een pakket kunt u deze na drie maanden ook weer naar beneden afstellen. Zo neemt u nooit meer af dan nodig is, want er is niets vervelenders dan betalen voor iets wat u niet gebruikt.

Bij Roweb kiest u voor transparantie, betaalbaarheid en kwaliteit!

Nog niet overtuigd?

Vrijblijvend kennismaken

Een kennismakingsgesprek is natuurlijk altijd mogelijk en geheel vrijblijvend. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen voor een kennismaking.

Contactpagina

Gebruik één van de contactmogelijkheden op onze contactpagina.

Video

Kennismaken door middel van videobellen via Whatsapp of Skype behoort tot de mogelijkheden. Stuur ons eerst een bericht via het contactformulier om aan te geven dat u u hier behoefte aan heeft. Er zal dan z.s.m een afspraak gepland worden.

Persoonlijke ontmoeting

Een persoonlijke ontmoeting behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een afspraak kunt u telefonisch maken via telefoonnummer +31615168514

Een kleine greep uit onze

templates

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.