Templates

Op deze pagina kunt u kiezen uit ruim 200 templates als inspiratie of basis voor uw eigen website. Als u een template beter wilt bekijken kunt u er op klikken.  Zo kunt u de template als website bekijken en gebruiken. Staar u niet blind op de kleurstelling, lettertypen, gebruikte taal, volgorde etc. De aanpassingsmogelijkheden van de templates zijn heel groot. Als u wilt zien hoe de websites er op andere apparaten uitzien, dan kunt u dit doen door rechtsboven op de pictogrammen te klikken (niet mogelijk op telefoons). Het afsluiten van de template kunt u ook rechtsboven in de hoek doen.

Niet gevonden wat u zocht? Geen zorgen, wij hebben nog honderden templates meer tot onze beschikking. Stuur ons een bericht met de soort template die u zoekt of wat voor website u wilt. Wij kunnen u dan andere templates laten bekijken die misschien beter bij uw behoefte passen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor 100% maatwerk.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan.