Websites Webshops Hosting Onderhoud Content

Websites Webshops Hosting Onderhoud Content

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Functioneel en gebruiksvriendelijk

Een goede webshop is essentieel voor elk bedrijf dat online producten of diensten aanbiedt. Met de groeiende populariteit van online winkelen, is het creëren van een gebruiksvriendelijke en functionele webshop van groot belang. Wij kunnen voor u een professionele webshop maken die gemakkelijk te navigeren en te gebruiken is. Kies voor een webshop van Roweb en laat uw online verkoop groeien.

Heeft u interesse in een webshop, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op, we staan u graag te woord. Een persoonlijke ontmoeting behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een ontmoetingsgesprek met Roweb is gratis en vrijblijvend.

Webshop

WooCommerce

Webwinkel laten maken Helmond

Bij het maken van een webshop worden veelal dezelfde stappen ondernomen als bij het maken van een gewone website. Naast WordPress en Elementor maken wij ook gebruik van WooCommerce op uw webshop te maken. WooCommerce biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden die nodig zijn voor een succesvolle webshop. Je kunt eenvoudig producten toevoegen en beheren, verschillende categorieën en labels instellen, aangepaste prijzen en kortingen toepassen, voorraadbeheer bijhouden, verzendmethoden configureren en nog veel meer. Met optionele uitbreidingen kunnen we ook geavanceerdere functies toevoegen, zoals abonnementen, boekingen en productvariaties.

Functies

Betalen en verzenden

Webwinkel laten maken Venray

Een groot voordeel van WooCommerce is het grote aantal beschikbare betalingsmogelijkheden. Het ondersteunt populaire betalingsproviders zoals PayPal, Stripe, Mollie, iDEAL en vele anderen. Dit maakt het gemakkelijk voor uw klanten om hun aankopen veilig af te rekenen op de manier die zij verkiezen.

Naast het toevoegen van betalingsproviders heeft WooCommerce ook de mogelijkheid om een bezorgservice naar keuze te integreren in de website. Men kan hierbij denken aan bijvoorbeeld PostNL, DPD of DHL. Met een druk op de knop print u een factuur, pakbon, verzend- of retourlabel uit. 

Assortiment

Producten toevoegen

Webwinkel laten maken

Als u een eigen webshop heeft, is het natuurlijk van belang om je assortiment regelmatig bij te werken en nieuwe producten toe te voegen. WooCommerce biedt een gebruiksvriendelijke interface om dit te doen en de meeste van onze klanten kunnen dit na verloop van tijd dan ook zelf. Als u een webshop bij ons afneemt zullen wij u een duidelijke en uitgebreide instructie geven over hoe het toevoegen van producten in zijn werk gaat. 

Mocht het toevoegen van de producten teveel tijd voor u in beslag nemen of wilt u het graag uitbesteden, dan kan Roweb webdesign u daar als extra dienst altijd in ondersteunen.

Ondersteuning

Extra diensten

Zodra uw webshop online is zal deze ook met regelmaat onderhouden moeten worden en de nodige updates worden uitgevoerd. Eventuele problemen na deze updates moeten snel en effectief verholpen worden. Bij Roweb Webdesign kunt u natuurlijk ook terecht voor dit onderhoud en voor uitgebreide ondersteuning. Op deze manier bent u verzekerd dat uw webshop altijd up-to-date en veilig is.

Wij bieden een hostingpakket aan waar standaard de updates, domeinnaam en het verhelpen van fouten door updates bij inbegrepen zijn. Wilt u graag meer ondersteuning en/of extra werkuren om uw webshop aan te passen, te verbeteren of nieuwe producten toe te voegen, dan kunt u ook voor één van onze onderhoudscontracten kiezen. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag meer over de prijzen en mogelijkheden.