Websites Webshops Hosting Onderhoud Content

Websites Webshops Hosting Onderhoud Content

Website laten maken

Website laten maken

Van concept tot creatie

Of u nu een kleine ondernemer, een freelancer of een non-profitorganisatie bent, het hebben van een professionele website is essentieel voor je succes online. Het maken van een website kan een uitdagende taak zijn, vooral als je geen technische expertise hebt. Roweb webdesign is een betrouwbare en ervaren partner die deze taak uit handen kan nemen en u begeleidt bij elke stap van het proces.

Webdesignbureau Helmond

Mocht u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen, dan behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag bij u langs, op deze manier kunnen we meteen de sfeer van uw onderneming kunnen proeven.

Analyse

Beeldvorming en eerste concept

Webdesign Venray

Het proces van het maken van een website bij Roweb webdesign begint met een grondige analyse van uw behoeften en doelen. Wij zullen met u in gesprek gaan om een duidelijk beeld te krijgen van wat u wilt bereiken met de website en welke functionaliteiten deze nodig heeft. Op basis van deze informatie zullen we een op maat gemaakt plan maken dat voldoet aan uw specifieke vereisten.

Wij zullen u tijdens dit gesprek duidelijk adviseren in wat wel of niet kan en wat verstandig is. Hierbij zullen we de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid  en snelheid van de website altijd voorop laten staan.

Met behulp van alle informatie van die wij verkregen hebben tijdens ons gesprek zullen wij op kort termijn een eerste ontwerp van een homepagina aan u overleggen. Aan de hand van dit nog vrijblijvend ontwerp gaan we de exacte huisstijl creëren die u gedachten heeft.

De praktijk

Websitecreatie

Websitebouwer Deurne

Vervolgens zal het team van Roweb aan de slag gaan met het bouwen van je website op het WordPress-platform. Wij zullen Elementor gebruiken om de pagina’s en lay-outs te ontwerpen en aan te passen aan uw wensen. Het proces is zeer interactief en u kunt regelmatig feedback geven zodat wij gewenste wijzigingen kunnen aanbrengen om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij uw visie.

In deze fase kunt u er voor kiezen om zelf de afbeeldingen en teksten voor de website aan te leveren. Roweb kan u hierin adviseren, maar wij kunnen deze taak ook uit handen nemen. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten en beschikken wij over een grote afbeeldingenbibliotheek. Al deze afbeeldingen zijn van hoge kwaliteit en kunnen rechtenvrij gebruikt worden. Het gebruik maken van deze dienst is geheel optioneel en natuurlijk ook afhankelijk van uw beschikbare budget.  

Puntjes op de i

De afwerking

Website laten maken Venray

Roweb Webdesign begrijpt het belang van responsief ontwerp en zal ervoor zorgen dat uw website er geweldig uitziet en goed werkt, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Voordat we de website officieel online gaan zetten gaan we nog een keer met u in overleg om zo de laatste verbeterpunten te vinden en toe te passen. Pas als u helemaal tevreden bent gaan wij uw website online zetten en toegankelijk maken voor het grote publiek.

Flexibiliteit

Hosting en onderhoud

Het bouwen van een website is slechts het begin. Het is ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele problemen snel op te lossen. Roweb Webdesign biedt uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je website altijd optimaal presteert. Bij al onze hosting- en onderhoudscontracten zullen wij regelmatig updates uitvoeren voor WordPress, Elementor en andere plug-ins om ervoor te zorgen dat je website veilig en up-to-date blijft. We zullen ook regelmatige back-ups maken van je website om ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd veilig zijn. 

In ons hostingpakket zitten standaard de updates, domeinnaam en basis onderhoud (verhelpen van fouten na updates) inbegrepen. Wilt u graag meer ondersteuning en/of extra werkuren om uw website aan te passen of te verbeteren, dan is een van onze onderhoudcontracten misschien iets voor u. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag meer over de prijzen en mogelijkheden.